fbpx

Δωρεάν μεταφορικά εντός Ελλάδας. Δωρεάν επιστροφές. Δωρεάν επιδιορθώσεις.

Λουλούδι στο πέτο: προτάσεις και ιδέες


Ένα από τα «αξεσουάρ» του γαμπρού στη σημαντικότερη μέρα της ζωής του, είναι το λουλούδι που τοποθετείται στο αριστερό του πέτο και συγκεκριμένα στην οπή που υπάρχει εκεί ακριβώς για αυτόν τον λόγο! Γνωστό και ως μπουτονιέρα (εκ του γαλλικού boutonnière), είναι αυτό που δίνει ακόμα μεγαλύτερο κύρος στην εμφάνιση του γαμπρού: όλοι οι μεγάλοι άνδρες της ιστορίας άλλωστε, φορούσαν στο πέτο τους μία καρφίτσα, σύμβολο ισχύος αλλά και ευμάρειας.

Τη σήμερον ημέρα βέβαια, η μπουτονιέρα δεν είναι ακριβώς “must”, ωστόσο αν κάποιος θέλει να τη φορέσει δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Λίγο παλιότερα, συνηθιζόταν ο γαμπρός να φορά στο πέτο μια μικρογραφία της ανθοδέσμης που προσέφερε ο ίδιος στη νύφη, ωστόσο με τον καιρό η μόδα αυτή πέρασε. Οι επιλογές σας ως προς το συγκεκριμένο αξεσουάρ είναι αρκετές και τα πάντα επαφίενται στο γούστο σας.

Τι να διαλέξετε

Η «ασφαλέστερη» επιλογή είναι να προτιμήσετε ένα λουλούδι ή μία σύνθεση που να παραπέμπει στην ανθοδέσμη της νύφης. Ας μην είναι μικρογραφία της: απλά το ίδιο στυλ αρκεί.

1050a39c98299078c2d4f140fa9df82a

Για μαύρα σμόκιν, ένα κόκκινο τριαντάφυλλο έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει εκπληκτική αντίθεση, συνδυάζοντας τον δυναμισμό με τη ρομαντική διάθεση. Ορισμένοι πάλι θεωρούν πως παραπέμπει σε… “cosa nostra” αλλά γούστα είναι αυτά.

marlon-brando-godfather-boutonniere-2

Σε περίπτωση που το τριαντάφυλλο σας αρέσει σαν ιδέα αλλά θεωρείτε το κόκκινο χρώμα κάπως επιθετικό, μπορείτε να δοκιμάσετε ένα αποξηραμένο για μια άλλου τύπου κομψότητα –το μωβ χρώμα είναι “must”.

Αν ο γάμος σας γίνεται σε κάποιο ιδιαίτερο μέρος, μπορείτε προκειμένου να το τιμήσετε κιόλας, να διαλέξετε ένα τοπικό χαρακτηριστικό λουλούδι και να διακοσμήσετε με αυτό το πέτο σας.

cc6b277bc61ee67fda1e9cc9c505f337

Αν ειδικά αυτό το μέρος είναι νησί, τότε γιατί το λουλούδι που θα επιλέξετε να μην προέρχεται… από τη θάλασσα; Ένα κοχύλι ή ένας μικρός αστερίας πλαισιωμένος από τη σχετική διακόσμηση θα μπορούσε να αναδείξει ακόμα περισσότερο την εμφάνισή σας.

il_fullxfull.711146293_f3to

Δεδομένου του ότι βρισκόμαστε στην «καρδιά» του καλοκαιριού, μη διστάσετε να δώσετε με τρόπο διακριτικό λίγο χρώμα στην εμφάνισή σας, επιλέγοντας φυσικά και το κατάλληλο λουλούδι!

Οι επιλογές σας ως προς τη μπουτονιέρα, το λουλούδι στο πέτο του σακακιού ή του σμόκιν σας, είναι άπλετες. Όπως επίσης και σχετικά με το γαμπριάτικο πουκάμισό σας: σχεδιάστε το στη Mezoura, επισκεφθείτε το showroom μας για μια εξεζητημένη, tailor-made εμπειρία, τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουμε εμείς!

Είπαν για εμάς

Ειστε φοβεροί! Εξαιρετική εξυπηρέτηση!!

Ηλίας Παναγόπουλος

Το τελικό αποτέλεσμα με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο. Πολύ καλή ποιότητα και πολύ λογικός χρόνος παράδοσης. Θα ξαναπροτιμήσω το mezoura.com οπως επίσης και θα το προτείνω.

Στέλιος Φατούρος

Treat yourself with something special and you'll never buy shirts from stores again!

Anastasios Tsompanidis

Όπως εμφανίστηκε στα

Loading...