fbpx

Δωρεάν μεταφορικά εντός Ελλάδας. Δωρεάν επιστροφές. Δωρεάν επιδιορθώσεις.

Τα 3 λάθη στο στυλ των ανδρών


Έχουμε συνηθίσει μέσα από το blog της Mezoura να δίνουμε συμβουλές ως προς το στυλ που θα πρέπει να ακολουθήσει ή να υιοθετήσει ένας άνδρας. Αυτή τη φορά θα κάνουμε κάτι διαφορετικό, αφού θα εστιάσουμε σε αυτά που δεν θα πρέπει να κάνει. Βλέπετε, δεν είναι μόνο οι σωστές επιλογές που μπορούν να κολακεύσουν μία εμφάνιση αλλά και οι λανθασμένες που δύνανται –με την ίδια ευκολία- να την καταστρέψουν.

Ο άνδρας που προσέχει το look του λοιπόν, θα πρέπει να έχει υπ’ όψιν τρεις απαράβατους κανόνες που θα τον βοηθήσουν να διατηρήσει το μοναδικό του στυλ ανά πάσα στιγμή.

Μην ακολουθείτε τους celebrities

Η αντιγραφή του στυλ που λανσάρουν διάφοροι celebrities αποτελεί ένα λάθος που κάνουν πολλοί. Το «κοπιάρισμα» ενός look δεν ωφέλησε ποτέ κανέναν. Η εμφάνισή σας πρέπει να σας ανήκει, να σας αναδεικνύει και να την αναδεικνύετε κι εσείς με τη σειρά σας. Αντιγράφοντας εκείνη κάποιου άλλου, επιλέγετε να φορέσετε κάτι που ναι μεν μπορεί να κολακεύει κάποιον αλλά ουδείς σας εγγυάται ότι θα συμβεί το ίδιο και με εσάς. Το ζητούμενο είναι ο άνδρας να είναι σε θέση να υποστηρίξει την εμφάνισή του. Εμπνευστείτε από τις επιλογές των άλλων και δημιουργήστε το δικό σας στυλ.

A1237570

«Ακριβότερο» δεν σημαίνει απαραίτητα και «καλύτερη ποιότητα»

Η εντύπωση πως καθετί ακριβότερο είναι και καλύτερης ποιότητας έχει παγιωθεί χρόνια τώρα. «Ό,τι πληρώνεις, παίρνεις» δεν λένε; Σε ό,τι αφορά τα ανδρικά ρούχα –και δη το πουκάμισο- τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι όμως. Ο άνδρας που ξέρει να ντύνεται δεν προσέχει τη μάρκα αλλά την ποιότητα. Μάθετε τι είναι εκείνο που κάνει ένα καλό πουκάμισο, κατανοήστε τους πραγματικούς λόγους για τους οποίους ένα σακάκι θα πρέπει να είναι ακριβότερο από ένα άλλο και κάντε τις αγορές σας έξυπνα και με γνώμονα το ποιόν του προϊόντος που αγοράζετε –και όχι το ταμπελάκι του. Μη φοράτε απλά τα ρούχα σας: μάθετέ τα.

Προνοήστε για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεων

Μόλις συνειδητοποιήσατε ότι ένα κουμπί από το πουκάμισό σας είναι πιο χαλαρό απ’ ότι θα έπρεπε; Αντιληφθήκατε πως η φόδρα της τσέπης του σακακιού σας έχει τρυπήσει; Ό,τι κι αν είναι, μην το αφήνετε «για μετά». Η αναβλητικότητα είναι ό,τι χειρότερο εδώ αφού την επόμενη φορά που θα το προσέξετε μπορεί να ‘ναι πολύ αργά και το κακό να έχει ήδη γίνει. Ένας οπτικός έλεγχος στα ρούχα που φορούσατε στο τέλος της κάθε ημέρας μπορεί να σας γλιτώσει από δυσάρεστες καταστάσεις, συμβάλλοντας παράλληλα στη διατήρησή τους σε άριστη κατάσταση για ακόμα μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. «Κάλλιον του θεραπεύειν το προλαμβάνειν».

 

Όπως εξηγήσαμε, σε ό,τι αφορά την εμφάνιση μπορεί η ποιότητα να προηγείται της μάρκας, όμως στη Mezoura έχουμε τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε και τα δύο: κομψά, tailor-made πουκάμισα και σακάκια που αντέχουν στον χρόνο, με την εγγύηση ποιότητας ενός brand που ξέρετε και εμπιστεύεστε. Κλείστε τώρα το ραντεβού σας, επισκεφθείτε μας στο showroom μας και ζήστε μία fitting εμπειρία… κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας!

Είπαν για εμάς

Ειστε φοβεροί! Εξαιρετική εξυπηρέτηση!!

Ηλίας Παναγόπουλος

Το τελικό αποτέλεσμα με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο. Πολύ καλή ποιότητα και πολύ λογικός χρόνος παράδοσης. Θα ξαναπροτιμήσω το mezoura.com οπως επίσης και θα το προτείνω.

Στέλιος Φατούρος

Treat yourself with something special and you'll never buy shirts from stores again!

Anastasios Tsompanidis

Όπως εμφανίστηκε στα

Loading...